Kjeld mølbæk

Læs mere omSekretær Kjeld Mølbæk

image

Kjeld Mølbæk

  - LKB Gistrup

Jeg er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet i 1979 og har siden samme sted taget HD i markedsføring. Efter endt uddannelse var jeg frem til år 2000 rådgivende ingeniør i Aalborg og siden da har jeg været såkaldt ”projektingeniør” hos Betonelement i Hobro, hvor jeg blandt andet har stået bag de to Superliga stadions til Esbjerg og Silkeborg, den ganske imponerende Royal Arena i København og meget mere.

Har siden 1979 boet i Gistrup og næsten fra første dag blev jeg frivillig leder i LKB-Gistrup, der stille og roligt er blevet den største idrætsforening i Nordjylland efter at jeg har været formand i 16 år. I denne periode fik LKB-Gistrup etableret det nuværende idrætscenter ud fra en beskeden bevilling på en skrabet træningshal og i samme periode blev det store igangværende projekt med ”Gateway til Lundby Bakker” godkendt i det kommunale system.

Jeg har lige siden uddannelsen først i 70’erne haft interesse for byplanudvikling og kollektiv trafik med mere, så da Gistrup Samråd blev oprettet i sin tid, blev jeg en naturlig del heraf som følge af det mangeårige samarbejde med forvaltninger og rådmænd via formandsjobbet i LKB-Gistrup. Jeg har siden 1979 været byens lokale skribent og på den måde sørget for, at Gistrup har fået så meget positiv omtale som overhovedet muligt. Det vil jeg naturligvis fortsat arbejde for – samtidigt med at Gistrup forhåbentligt udvikler sig til en spændende og aktiv ”hospitalsby” med en god infrastruktur og et godt indtryk, når folk færdes på både gader og veje samt i de rekreative områder.

Gistrup samråd

Gistrup samråd er en paraplyorganisation for foreninger i Gistrup

Medlemmer er foreninger i Gistrup.

Gistrup samråd er kommunens naturlige talerør til Gistrup

Best login